Tijdelijke bebording Hollandweg geplaatst

donderdag 25 april 2024

Door de definitieve inrichting van de Middenweg is het niet meer mogelijk om vanaf de Middenweg, afkomstig van N201 of onder viaduct op de Middenweg, linksaf te slaan naar de Hollandweg.

Om de Hollandweg vanaf deze aanrijroute te bereiken, is het nodig om te keren op de rotonde Zuid-Afrikaweg - Molenvlietweg (aan het einde van de Middenweg). Daarom het verzoek om medewerkers en bezoekers duidelijk te wijzen op de juiste rijroute. Na aanleg van de rotonde op de Middenweg-Middendwarsweg kan deze keerbeweging eerder gemaakt worden.

De vereniging heeft vastgesteld dat er veel sluipverkeer gebruik maakt van het terrein van Paardekooper om hun bestemming te bereiken, wat niet is toegestaan. Op 16 april heeft de vereniging bebording geplaatst met een routeaanduiding van en naar de Hollandweg.

Mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, overweegt Paardekooper om haar eigen terrein af te sluiten met slagbomen, wat mogelijk verkeersopstoppingen door vrachtverkeer tot gevolg kan hebben. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om al uw medewerkers en bezoekers er op te attenderen zich aan de aangegeven route te houden.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.