Algemeen

In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht. Het bestuur bestaat uit een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven en de ontwikkelaar. De Vereniging is verantwoordelijk voor een blijvende kwaliteit van het terrein namens alle gevestigde bedrijven. Dit is van cruciaal belang voor een goed vestigingsklimaat.
KG Parkmanagement geeft invulling aan het parkmanagement.

Green Park is 92 hectare groot, waarvan momenteel nog 24 hectare uitgeefbaar is. 

Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201. Green Park Aalsmeer is er speciaal voor ondernemers die zich vlak bij Schiphol, in het hart van de metropoolregio Amsterdam, willen vestigen. Kavelgroottes van 1.000 tot 60.000 m2.

Bestuur

De samenstelling van het bestuur van Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer

  • de heer John Celie van Celieplant (voorzitter)
  • de heer Gideon van der Dussen van PTMD (penningmeester)
  • de heer Dick van der Harst van GPAG (secretaris)

Informatie aanvragen of storingen, wensen en klachten melden? Neem dan contact met ons op!

Grondaankoop

Bent u ge├»nteresseerd om uw bedrijf te vestigen op Green Park en wilt u daarvoor een perceel aankopen? Neem dan contact op met de ontwikkelaars. Kijk op https://www.sadc.nl/beschikbare-kavels-bedrijven/green-park-aalsmeer/  voor meer informatie en beschikbare kavels.

Service

Wilt u weten welke services de vereniging levert, kijk dan verder onder Diensten.
Bent u ge├»nteresseerd in het aanbieden van een dienst/service: neem dan contact op met uw parkmanager door middel van het contactformulier onder de button Contact.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.