Nieuws van Green Park Aalsmeer

  Bouw distributiecentrum Green Square Logistics I

  woensdag 05 oktober 2022

  In december 2021 is gestart met de bouw van distributiecentrum Green Square Logistics I. Logistics I is het eerste distributiecentrum binnen Green Square, dat de ambitie heeft om in de komende jaren uit te groeien tot hét centrumgebied van Green Park Aalsmeer.

  Voortgang bouw Green Square Logistics IV

  woensdag 05 oktober 2022

  Green Square Logistics IV is het tweede deelproject binnen de grootschalige gebiedsontwikkeling Green Square. De oplevering van dit distributiecentrum staat gepland voor het 2e kwartaal 2023.

  Parkmanagement op bedrijfsbezoek bij Alex Andersen

  dinsdag 02 augustus 2022

  Parkmanagement heeft tijdens een bedrijfsbezoek aan Alex Andersen nader kennis gemaakt met de nieuwe collega-ondernemer op ons park. Nog niet zo lang geleden is de nieuwe bedrijfsruimte op Bedrijvenpark Green Park Aalsmeer gerealiseerd en het pand bestaat uit circa 12.500 m² kantoor- en...

  Werkzaamheden Ongestoord Logistieke Verbinding in volle gang

  woensdag 20 april 2022

  De werkzaamheden rondom de Ongestoord Logistieke Verbinding zijn volop bezig. Vorige week zijn de eerste damwandplanken gezet en de Hornweg opgeknapt.

  Nieuwsbrief Green Park Aalsmeer april 2022

  woensdag 20 april 2022

  De laatste editie van de Nieuwsbrief Green Park Aalsmeer (april 2022) is uit. In deze editie hebben we onder andere aandacht voor de plannen voor Green Square Business Campus, de ontwikkeling van distributiecentra Logistics I en IV en de informatiebijeenkomsten van De Jong Packaging.

  Start aanleg Ongestoorde Logistieke Verbinding

  woensdag 16 maart 2022

  Met een doorbraak in het geluidscherm tussen de rondweg van Royal FloraHolland en de Hornweg zijn in februari de werkzaamheden gestart voor de aanleg van de zogeheten OLV-Uitgang. Het eerste tracédeel van een nieuwe verbindingsweg in Aalsmeer voor logistiek van de bloemenveiling naar de N201. De...

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.