Nieuws van Green Park Aalsmeer

  Uw werknemers snel laten testen?

  dinsdag 03 november 2020

  Via www.teststraat.com boek je eenvoudig een coronasneltest voordat je op reis of naar je werk gaat. Boek nu een test, je kunt direct terecht. De teststraat is te vinden op ons business park: Quickparking Aalsmeer, Middenweg 7, 1432 DE Aalsmeer.

  Hardeman Bouwbedrijf gestart met de realisatie van bedrijfshal

  dinsdag 16 juni 2020

  Woensdag 10 juni is Hardeman Bouwbedrijf uit Lunteren gestart met de realisatie van een bedrijfshal met kantoor aan de Thailandlaan 9. “Het pand komt pal naast de N201, een perfecte zichtlocatie, aldus Dick van der Harst, directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V.

  Nieuwsbrief Green Park Aalsmeer mei 2020

  dinsdag 02 juni 2020

  Hier vindt u de nieuwe editie van de Nieuwsbrief Green Park Aalsmeer. In deze nieuwsbrief wordt onder andere aandacht geschonken aan de effecten van de coronacrisis op de ontwikkeling van GPA, de komst van Mercedes-Benz-dealer Gomes naar GPA en de voortgang van de infrastructurele werkzaamheden.

  Nieuwe vestiging Mercedes-Benz-Dealer Gomes in Greenpark Aalsmeer

  dinsdag 12 mei 2020

  Op 7 mei ondertekende Jacco Biemond, directeur van Starsholding B.V., de gronduitgifte-overeenkomst voor een bedrijfskavel van bijna 15.000m² op Green Park Aalsmeer. Op deze zichtlocatie langs de N201 realiseert hij in opdracht van Mercedes-Benz-dealer Gomes Noord-Holland een nieuw bedrijfspand voor...

  Rideshare-app Toogethr nu gratis tot eind 2020

  dinsdag 21 april 2020

  Afgelopen zomer startte de pilot met ridesharing op en rond Schiphol. Alle bedrijven kunnen hun medewerkers kosteloos de rideshare app van Toogethr aanbieden. Met de Toogethr-app kunnen medewerkers in contact komen met mensen met vrijwel dezelfde woonwerk-rit. De pilot is nu verlengd tot eind 2020.

  Voortgang nieuwbouw migrantenlogies

  dinsdag 31 maart 2020

  De voortgang van de bouw van de Flower Tower vordert gestaag. De toren biedt geen onderdak aan bloemen, maar tijdelijke huisvesting aan de medewerkers die deze dagelijks verwerken en wordt gerealiseerd tussen de bedrijfspanden van Celieplant / Bouquetnet en Bloominess, waar veel van de...

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.