Nieuws van Green Park Aalsmeer

  De Week van de Veiligheid 2021

  woensdag 13 oktober 2021

  De week van 11 t/m 17 oktober staat dit jaar centraal als de Week van de veiligheid. Samen met ondernemers en politie hebben het Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV) en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) een aantal gratis online trainingen ontwikkeld.

  Gratis duurzaamheidsscan

  woensdag 22 september 2021

  Zowel bestaande als nieuwe bedrijven op Green Park kunnen zich aanmelden voor een gratis duurzaamheidsscan (op het gebied van energie en afvalstoffen). Bij bestaande bedrijven kijken de adviseurs naar alle aspecten van de bedrijfsvoering. Daarnaast inventariseren we ook wat we collectief kunnen...

  Geslaagde Algemene Ledenvergadering 2021

  woensdag 22 september 2021

  Donderdag 16 september heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Er was een goede opkomst. Het financieel jaarverslag 2020 is vastgesteld door de leden en de begroting 2022 is goedgekeurd.

  Vanaf 15 september werkzaamheden aan de N201

  woensdag 08 september 2021

  Vanaf woensdag 15 september worden in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uitgevoerd aan de N201 (Amstelveen) tussen de N231 (Legmeerdijk) en N521 (Zijdelweg). Dinsdag 5 oktober zullen de werkzaamheden afgerond zijn.

  Nieuwsbrief Green Park Aalsmeer juli 2021

  dinsdag 10 augustus 2021

  Hier vindt u de nieuwe editie van de Nieuwsbrief Green Park Aalsmeer. In deze nieuwsbrief wordt onder andere aandacht geschonken aan gebiedsontwikkeling, de bouw van het nieuwe pand van Heembouw en Hardeman, het Jac Stammespark, de Flower Tower, de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe locatie...

  Fase 1 van nieuwbouwproject De Nieuwe Punt Green Park Aalsmeer volledig verkocht

  dinsdag 13 april 2021

  Fase 1 van nieuwbouwproject De Nieuwe Punt bestaande uit 29 duurzame bedrijfsunits gelegen aan de Molenvlietweg te Green Park Aalsmeer is volledig verkocht. En binnenkort wordt gestart met de verkoop van fase 2.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.