Bedrijven op Green Park Aalsmeer

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de parkmanagement vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

Bloominess

Bloominess

Een enthousiast team van bloemstylisten ontwerpt en creëert het gehele jaar door inspirerende bloemen en planten concepten. Samen met klanten en kwekers wordt steeds opnieuw geïnvesteerd in duurzame innovaties, geïnspireerd door de natuur zelf. De kortste weg van de kweker naar de consument zorgt dat iedereen lang kan genieten en is goed voor het milieu.

Borgesius

Borgesius

In 1999 bundelden tien vooruitstrevende familiebedrijven hun krachten om onder de vlag van Bakkersland hun gezamenlijke toekomst tegemoet te gaan. Ondanks het relatief korte bestaan van de organisatie kunnen zij putten uit honderden jaren vakmanschap en ervaring.

De samenvoeging heeft ze in staat gesteld een breed assortiment bakkerijproducten te bieden. Dat effect werd nog groter toen Bakkersland in 2008 de Quality Bakers bakkerijen overnam.

Bosman Van Zaal

Bosman Van Zaal

De wereld vraagt in toenemende mate om slimme en duurzame oplossingen voor haar plantaardige productiesystemen. Naarmate de wereldbevolking naar 9,7 miljard mensen toe groeit (2050), zijn innovatieve ideeën meer nodig dan ooit tevoren.

Bij Bosman Van Zaal doen we alles wat nodig is om de vernieuwers in de sector te helpen innoveren. Wij creëren de duurzame en slimme faciliteiten en systemen die nodig zijn om uw onderneming succesvol te maken. Overal ter wereld. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

 

Bouquetnet B.V.

Bouquetnet B.V.

Bouquetnet vormt de schakel tussen telers en retail. Zij helpen inkopers het maximale rendement uit hun afdeling bloemen en planten te halen. Direct van de kweker levert Bouquetnet met gekoelde vrachtwagens de mooiste bloemen aan supermarkten en tankstations. Veel grote Europese retailers zetten Bouquetnet in als specialist.

Businesspark Aalsmeer

Businesspark Aalsmeer

Op Businesspark Aalsmeer zijn 2 bedrijfsverzamelgebouwen gelegen en een kassencomplex, allen opgedeeld in te huren units van verschillende afmetingen.
De gevestigde bedrijven op Businesspark Aalsmeer vertegenwoordigen diverse branches zoals veelal de interieurbranche maar ook andere branches zoals de metaalbewerking van de familie Van der Meulen, een beveiligingsbedrijf, props & rekwisieten, bloemenstyling, fotografie, muziekproductie, houtconstructies, meubelmakerij en een vloerspecialist.

Celieplant

Celieplant

Celieplant is in 1994 opgericht door de huidige directeur John Celie. Als zoon van een kweker kwam hij al jong in het vak terecht. Door de jaren heen heeft Celieplant zich gespecialiseerd in het toeleveren van tuin- en kamerplanten aan de grote retailers binnen Europa.

Onze jarenlange kennis en ervaring zijn de basis om planten, direct van de teler, op een verantwoorde wijze in het winkelschap te plaatsen. Het juiste assortiment, een goede prijs-kwaliteit verhouding en de beste logistieke oplossingen zorgen voor een succes op de winkelvloer.

DCB Energy - Truck Easy

DCB Energy - Truck Easy

TankEasy. Onbemande tankstations op strategische plekken waar je snel, makkelijk, voordelig en veilig kunt tanken. En omdat deze stations voor ons minder kosten, kunnen we flinke kortingen geven op de brandstofprijs.

DecoWraps

DecoWraps

DecoWraps is een grote internationale speler op het gebied van innovatieve verpakkingsmaterialen voor snijbloemen en potplanten. Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in Miami (VS) en daarnaast vestigingen in Colombia, Ecuador, China en Aalsmeer. 

Het bedrijf vervult een belangrijke rol in dit vakgebied en is voor Green Park Aalsmeer een mooie aanvulling op de al gevestigde bedrijven in de Home, Gift & Gardensector. De nieuwe vestiging in Aalsmeer belevert de hele Europese markt en biedt werkgelegenheid aan ongeveer dertig mensen.

 

Groenland B.V.

Groenland B.V.

 

Groenland is een holding die faciliteert in het succes van haar brands: Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers.

De sleutel tot het succes ligt in het feit dat elke onderneming de volledige vrijheid krijgt om zich, op basis van de vraag in de markt, naar eigen inzicht te ontplooien.

Groenland fungeert als backoffice en biedt advies en ondersteuning in ICT, HR, Finance, SHEQ en Marketing en naar gelang de behoefte van het Groenland bedrijf.

 

PTMD

PTMD

Loop binnen bij PTMD (Pot en Mand) en je ziet het gelijk. Alle muren zwart, grote boeddhabeelden, waterfonteinen en uiteraard woonaccessoires. Hier zitten originele ondernemers die de zaak anders zien. 

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie.
PTMD collection biedt een totaalconcept op het gebied van wonen.

Quick Parking

Quick Parking

Quick Parking biedt parkeerplaatsen nabij de luchthaven aan. Met parkeerplaatsen op luchthavens in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland heeft Quick Parking een goede, Europese dekking. En we groeien gestaag! Quick Parking is in 2007 opgericht in Nederland. De eerste locatie die open ging was bij Schiphol Airport. In Nederland zit Quick Parking op de luchthavens Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Screen GP Europe

Screen GP Europe

SCREEN Graphic Solutions Co., Ltd. (SCREEN GA) is een van 's werelds grootste fabrikanten en leveranciers van productiesystemen voor de prepress- en grafische industrie.

SCREEN GA is een divisie van SCREEN Holdings (Kyoto, Japan), dat ook een bekende fabrikant is van productieapparatuur voor de productie-industrie van halfgeleiders en platte beeldschermen.