Bouquetnet B.V.

Bouquetnet heeft jarenlange kennis en ervaring en levert boeketten op maat en voor elke gelegenheid. Ze hebben een hechte band met hun telers en zorgen samen voor een optimale prijs-kwaliteitsgarantie. Hun uitgebreide assortiment boeketten produceren en pakken ze in op de speciaal geconditioneerde productieafdeling.

Bouquetnet is in 1998 opgericht door Rob Zurel en is in juli 2014 overgenomen door John Celie. Bouquetnet is specialist in het toeleveren van kant-en-klare kwaliteitsboeketten. Retailers hebben behoefte aan een partner die het logistieke proces rondom de inkoop en verkoop op zich neemt. Daarnaast adviseren ze inkopers over assortiment, trends, prijzen en verzorging.

Duurzaam gebouw op het Greenpark Aalsmeer

Sinds 2014 zijn zij gevestigd in een mooi nieuw pand op het Greenpark Aalsmeer, naast de locatie van FloraHolland. Daar is het logistiek proces optimaal ingericht en hebben zij 10.600m2 aan geconditioneerde ruimten en kantoren voor de verwerking van grote boeketproducties.

Zij werken energieneutraal en zuiveren met een eigen zuiveringssysteem het afval- en bloemwater en gebruiken we regenwater. Daarbij zorgt de koude- en warmteopslag in de grond voor een minimaal energieverbruik voor het verwarmen en koelen van de bedrijfsruimtes en kantoren.

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Bouquetnet B.V.
Adres Japanlaan 5-7
  1432 DK Aalsmeer

Bekijk op Google Maps
Website https://www.bouquetnet.nl/
E-mail info@bouquetnet.nl
Telefoon +31 (0)888 383 222
Fax +31 (0)888 383 200

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.