Met en Co. B.V.

Met en Co is al sinds 1923 een begrip op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Hoewel gevestigd in Aalsmeer, nabij Schiphol, biedt Met en Co haar diensten door heel Nederland aan. U kunt bij ons terecht voor uw individuele vervoersbehoefte, maar kunt ook touringcars of (mini) bussen huren om grote groepen te vervoeren. Ook verzorgen wij rolstoelvervoer.

Betrouwbaar vervoer van en naar luchthaven Schiphol

Met en Co is de perfecte vervoerspartner voor collega-professionals. Diverse hotels, luchtvaartmaatschappijen, rederijen en touroperators hebben Met en Co als hun crewvervoerder gekozen. U kunt bij ons bussen huren voor vervoer van relaties en personeelsleden. En ook voor het huren van een limousine, zakelijk vervoer en privéchauffeur voor uw eigen auto(‘s) of bus(sen) bent u bij Met en Co aan het juiste adres.

Behalve met een grote diversiteit aan personenvervoer, onderscheidt Met en Co zich door haar betrouwbaarheid en representativiteit. Correcte en servicegerichte chauffeurs en hostesses zijn dag en nacht in touw om uw reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hoe uitgebreid uw wensen ook zijn, Met en Co biedt u taxi-, touringcar- en zakelijk vervoer op maat.

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Met en Co. B.V.
Adres Ecuadorlaan 21-27
  1432 DH Aalsmeer

Bekijk op Google Maps
Website http://metenco.nl
E-mail info@metenco.nl
Telefoon 0297 34 63 02
Fax 0297 32 14 76

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.