PTMD

“We hebben eigenlijk eerst zelf wat locaties verkend. Gewoon met de auto rondgereden in de regio tussen de veiling en Schiphol. Later met een makelaar. Waar je dan op let? Hoe jouw concurrenten erbij zitten, waar je collegabedrijven zitten, hoe de ontsluiting is, eigenlijk meer boerenverstand. Zo hadden wij snel een aantal locaties in de regio op het oog. Daarna hebben we tekeningen opgevraagd bij de gemeente. Handig om te weten wat er nu speelt en wat straks eventueel verandert of er bij komt.”

“Daarna zijn we gesprekken gaan voeren met de verschillende verkopende partijen. Voor ons waren de gesprekken met de directie van Green Park Aalsmeer zeer prettig. Zij beloofde ons te ‘ontzorgen’ bij de hele transitie. Dat was voor ons belangrijk. Bouwen en verhuizen is zeker niet onze ‘core’ business. Dat heeft Green Park Aalsmeer uitstekend gedaan, kan ik wel zeggen. Wij hebben bij wijze van spreken geen ambtenaar gezien.”

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam PTMD
Adres Braziliëlaan 22
  1432 DG Aalsmeer

Bekijk op Google Maps
Website https://www.ptmd.nl/nl/
E-mail consument@ptmd.nl
Telefoon 0165 517 038

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.