Quick Parking

Quick Parking biedt parkeerplaatsen nabij de luchthaven aan. Met parkeerplaatsen op luchthavens in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland heeft Quick Parking een goede, Europese dekking. En we groeien gestaag! Quick Parking is in 2007 opgericht in Nederland. De eerste locatie die open ging was bij Schiphol Airport.

Op dit moment is Quick Parking uitgegroeid tot een bedrijf waarbij meer dan 300.000 klanten per jaar parkeren! Quick Parking staat voor snel en voordelig parkeren met uiteraard de goede service die je mag verwachten.

In Nederland zit Quick Parking op de luchthavens Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport en in België op Brussels Zaventem Airport en Charleroi Airport. Vlieg je vanaf Frankrijk? Dan kun je Quick Parking vinden op Parijs Charles de Gaulle Airport of Orly Airport. In Duitsland heeft Quick Parking een parkeerplaats nabij Düsseldorf Airport.

Quick Parking Shuttle Parking

Quick Parking biedt onder andere shuttle parkeren aan. Als klant kun je makkelijk online boeken. Op de dag van vertrek rij je een van de parkeerplaatsen op met de barcode die je ontvangen hebt na je boeking. Nadat je een goede plek voor je auto gevonden hebt, neem je de gratis shuttle bus naar de luchthaven. De shuttlebussen rijden regelmatig heen en weer, je hoeft dus niet lang te wachten. De rit duurt maar eventjes en je staat zo bij de vertrekhal om je vlucht te halen. Na je vakantie of zakenreis word je op dezelfde plek weer opgehaald met de shuttlebus. Wel zo makkelijk!

Valet parking

Op Schiphol Airport en Brussels Zaventem airport biedt Quick Parking Valet parking aan. Dus mocht je haast hebben of niet met de shuttlebus willen rijden, dan kun je je auto sleutel afgeven aan een van de betrouwbare chauffeurs bij de luchthaven. De chauffeur zet vervolgens jouw auto weg. Ben je weer terug? Bel eventjes van tevoren en de chauffeur staat klaar voor de deur. Je kunt zo doorrijden naar huis of de zaak!

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Quick Parking
Adres Schiphol Airport
 

Bekijk op Google Maps
Website https://www.quickparking.com/nl/luchthavens/parkeren-schiphol
E-mail info@quickparking.nl
Telefoon 0031-207179700

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.