Bouw distributiecentrum Green Square Logistics I

woensdag 05 oktober 2022

In december 2021 is gestart met de bouw van distributiecentrum Green Square Logistics I. Logistics I is het eerste distributiecentrum binnen Green Square, dat de ambitie heeft om in de komende jaren uit te groeien tot hét centrumgebied van Green Park Aalsmeer.

State-of-the-art distributiecentrum
Logistics I is gelegen in deelgebied 7 van Green Park Aalsmeer. Dit is het gebied gelegen aan de Braziliëlaan; tussen de N201, de Middenweg, de Hornweg en het Jac. Stammespark. Het ultramoderne, duurzame distributiecentrum krijgt het duurzaamheidskeurmerk BREEAM-Very Good, dat staat voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact.

Het gebouw omvat straks een totaal vloeroppervlak van 24.500 vierkante meter. Het biedt onderdak aan een Warehouse met mezzanine en twee kantoorruimtes. Daarnaast is er ruimte voor 159 autoparkeerplaatsen en 20 laadperrons, zogeheten loading docks voor vrachtverkeer. De buitenomgeving wordt kwalitatief groen ingericht. De oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor het 4e kwartaal 2022.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.