Broekhof nieuw op Green Park Aalsmeer

dinsdag 03 januari 2023

De horti-divisie van verpakkingsleverancier Paardekooper heeft vanaf 13 december een nieuwe vestiging op ons park in Aalsmeer  aan de Zwitserlandstraat 1 - 3. Het nieuwe pand, genaamd Virgo, bestaat uit maar liefst 20.000 m² magazijn en 1.700 m² kantoor. Eyecatcher is de spectaculaire daktuin die perfect aansluit bij het groene en duurzame karakter van de organisatie.

Broekhof is met de magazijnen en kantoren van de vestigingen aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout en de Turfstekerstraat in Aalsmeer verhuisd naar het nieuwe pand. Die twee kantoren zijn vanaf 13 december gesloten. De Broekhof showroom aan de Turfstekerstraat 37 blijft nog wel open en verhuist later naar een nieuwe locatie. De andere Nederlandse vestigingen van Broekhof in Rijnsburg, Den Hoorn en Honselersdijk gaan niet verhuizen. 

Broekhof en Dillewijn Zwapak zijn onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group. De grote groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zorgde voor ruimtetekort. Een ruimer pand dat voldoet aan alle eisen, werd gevonden in Virgo Aalsmeer. Om de krachten te bundelen integreren de afzonderlijke bedrijfsnamen stap voor stap in één herkenbare naam; ‘Paardekooper’. De komende maanden wordt de naam Paardekooper steeds meer zichtbaar.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.