Collectief vervoer als tijdelijk alternatief

woensdag 20 december 2023

De huidige openbaar vervoerverbinding is voorlopig nog niet toereikend. De bushaltes langs de Middenweg en nabij de Machineweg zullen op z'n vroegst pas in 2025 in gebruik genomen worden. Daarnaast zijn er geen vorderingen over mogelijke uitbreiding van het openbaar vervoer op Green Park. Daarom biedt het bestuur van de vereniging een (tijdelijk) alternatief aan.

Quickparking is gevestigd op Bedrijvenpark Green Park Aalsmeer aan de Middenweg 6 en 7. Zij biedt een shuttledienst aan tussen NS Station Schiphol Airport en locatie Schiphol Parkeren Middenweg 6 en 7 Aalsmeer.
Op verzoek van het bestuur en de leden hebben wij met Quickparking gesprekken gevoerd over de mogelijkheden om deze shuttledienst ook beschikbaar te stellen aan medewerkers van de gevestigde bedrijven op Bedrijvenpark Green Park Aalsmeer. Quickparking staat ervoor open om een pilot te draaien. Het bestuur stelt voor om een pilot te organiseren waarbij een aantal abonnementen al naar gelang wordt afgenomen bij Quickparking door de vereniging.
 
Heb je ook interesse in deze vorm van collectief vervoer voor jouw medewerkers of wil je hier meer informatie over? Maak je interesse kenbaar door te mailen naar emilydebree@parkmanagement.nl.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.