Duurzame Groei en Innovatie: Celieplant op Green Park Aalsmeer

woensdag 25 oktober 2023

John Celie, oprichter en directeur van Celieplant, vestigde zijn bedrijf in 2014 op Green Park Aalsmeer. Sindsdien heeft het bedrijf en ook GPAG zelf een grote bijdrage geleverd aan de verdere, duurzame ontwikkeling van het bedrijvenpark. John vertelt wat er is veranderd in afgelopen tien jaar en wat Green Park Aalsmeer nog steeds tot aantrekkelijk bedrijvenpark maakt.

Eerst een korte terugblik. John vertelt over de eerste jaren op Green Park Aalsmeer “Het plan was aanvankelijk om met Green Park Aalsmeer een centrum te bouwen voor sierteelt- en exportgerelateerde bedrijven. Zo kwamen wij hier terecht. Maar de markt bleek te klein hiervoor. Door ontwikkelingen in de sierteeltsector, veranderde klantbehoeftes en andere marktontwikkelingen zijn er ook andere bedrijven in Green Park gekomen. Nu zit er bijvoorbeeld Borgesius, het bedrijf dat brood bakt voor Albert Heijn, tegenover ons. We hadden natuurlijk liever een gerelateerd bedrijf tegenover ons gehad. Maar de diversiteit van Green Park brengt ook voordelen met zich mee. Je kan veel van elkaar leren en bijzondere combinaties maken, die je als ondernemer alleen maar sterker maakt. Ook de combinatie van logies en werken op Green Park wordt als zeer positief ervaren. Dit vergroot in alle opzichten de leefbaarheid van de omgeving.”

>> Lees meer

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.