Eerste paal geslagen voor Green Square Logistics II-III, Aalsmeer

dinsdag 18 juli 2023

Op 5 juli jl. is in Aalsmeer de feestelijke eerste paal geslagen van Green Square Logistics II-III, een duurzaam distributiecentrum met kantoren van in totaal ruim 38.000 m².
 
Het project op de Green Square Business Campus in Aalsmeer zal door Dutch City Development (DCD) ontwikkeld worden en turnkey worden opgeleverd aan de Zwitserse Necron Group AG. Vastgoed ontwikkelaar en investeerder Necron Group heeft uit eigen middelen de grond reeds aangekocht.
 
Het duurzame bedrijfspand bestaande uit kantoren, bedrijfsruimten, productiefaciliteiten is al langdurig verhuurd aan Bausch + Lomb (voor het vestigen van haar Europese hoofdkantoor) en JAS Worldwide.
 
Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello zal binnenkort starten met de bouwwerkzaamheden en de oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor volgend jaar zomer. Green Square Logistics II-III zal voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen en worden gecertificeerd met BREEAM Excellent. 

(Wethouders Spaargaren en Kabout en vertegenwoordigers van B+L, JAS, Necron Group, GPA en DCD slaan de eerste paal.)

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.