Eerste paal voor krachthonk bij handbalvereniging Greenpark Aalsmeer

woensdag 22 december 2021

Op vrijdag 10 december heeft burgemeester Gido Oude Kotte de eerste paal geslagen voor het krachthonk bij sporthal de Bloemhof, de thuisbasis van handbalvereniging Greenpark Aalsmeer. Hij deed dat onder toeziend oog van de voorzitter van de handbalvereniging Mike van der Laarse en bouwheer van de ESA Jaap van der Baan. De Parkmanagementvereniging Green Park Aalsmeer was als hoofdsponsor van de handbalvereniging ook aanwezig, samen met een aantal andere toeschouwers.

Jac. Stammespark
De verplaatsing en nieuwbouw van het krachthonk en de kleedkamers is noodzakelijk om een nieuwe toegang te creëren tot sporthal de Bloemhof en het toekomstige Jac. Stammespark. Het verplaatsen van het krachthonk en kleedkamers is een eerste stap in de ontwikkeling van het nieuwe park.

Landskampioen handbal
“Aalsmeer ademt handbal. Voor de landskampioen is het van groot belang dat de faciliteiten het topsport niveau van de vereniging ondersteunt. Daar hoort een goed uitgeruste sportaccommodatie bij met trainingsvoorzieningen waarmee alles op alles gezet kan worden om de kampioenstitel vast te houden”, aldus een trotse burgemeester Gido Oude Kotte.

Prachtige ontwikkelingen
Voorzitter van de handbalvereniging Greenpark Aalsmeer Mike van de Laarse vult aan: “Het is een mooie dag. Het is de start van veel prachtige ontwikkelingen die in en rondom de Bloemhof gebouwd gaan worden. Naast het nieuwe krachthonk en de kleedkamers komt er ook nog een nieuwe sportvloer in hal 2. Ook de plannen voor kleine tijdelijke appartementen voor handbaltalenten en jonge woningzoekende uit Aalsmeer krijgen steeds meer vorm. Naast mijzelf zijn ook alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de handbalvereniging erg blij dat de uitbreidingswerkzaamheden zijn gestart en met de steun van en samenwerking met de gemeente Aalsmeer, Stichting Leefomgeving Schiphol en Exploitatie Sporthallen Aalsmeer (ESA).”

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.