Flower Tower geopend

dinsdag 02 februari 2021

Beste ondernemers op Green Park Aalsmeer,
 
Begin februari 2021 is de Flower Tower op de Japanlaan geopend. In de Flower Tower zullen migranten gehuisvest worden die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn bij bedrijven op ons bedrijvenpark en in Aalsmeer. De firma Ruigrok heeft als eigenaar een beheerder van het complex aangesteld. Deze is in het pand aanwezig en zal zorgdragen voor het controleren van bewoners en bezoekers. Alle bewoners dienen zich te houden aan de huisregels die zijn opgesteld door Ruigrok.
 
Mocht u als ondernemers vragen/klachten hebben over de Flower Tower of de bewoners, neem dan rechtstreeks contact op met Rick Houtzager, bereikbaar via: 
e-mail: info@abhveiligheidsgroep.nl.
Mobiel: 06-13631203.
 
Voor overige wijkgerichte problemen of vragen op het gebied van veiligheid kunt u ook contact opnemen met de wijkagent Jerry van Aken. Hij is bereikbaar via nummer 06-11641137.
Bij spoed: altijd 112 bellen.
Bij geen spoed en bij afwezigheid wijkagent, bel 0900-8844 en vraag naar team Aalsmeer – Uithoorn of stuur een mail naar: jerry.van.aken@politie.nl

 

 

Meer informatie over de Flower Tower:

Het wooncomplex biedt ruimte aan 87 appartementen met in totaal 200 bedden. Deze zijn verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 46 tot 66 m². Daarnaast is er in het gebouw een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte.

De appartementen en studio’s zijn naar buiten gericht, maar hebben de entrees aan het binnenplein. Door de L-vorm, blijft dit binnenterrein met parkeerplaatsen, fietsenstalling en afvalcontainers mooi uit het zicht.  

Door het tuinontwerp langs de Horntocht heeft het complex een verbinding met Bloominess en Celieplant. 

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.