Geslaagde Algemene Ledenvergadering

dinsdag 11 juli 2023

Donderdag 29 juni jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. We waren dit keer welkom bij Decowraps. Er was een goede opkomst. Het financieel jaarverslag 2022 is vastgesteld door de leden en het bestuur heeft de aanwezigen geïnformeerd over het werkplan voor de komende jaren.

De meerjarenbegroting is op één post na goedgekeurd. Met de post herkenbare entrees is namelijk (nog) niet ingestemd. De leden hebben het bestuur gevraagd om voor de herkenbare entrees eerst een concreet plan met een realistische begroting te overleggen. Tot die tijd zal er nog niet ingestemd worden met de opgenomen investeringen voor de komende jaren omtrent de herkenbare entrees.

Wijkagent Jerry van Aken was ook aanwezig bij de ALV en heeft de leden meegenomen in de incidentcijfers het afgelopen jaar. Er hebben gelukkig weinig incidenten plaatsgevonden. Indien contact met de wijkagent gewenst is, kan dat via jerry.van.aken@politie.nl.

Ook zijn er tijdens deze ALV twee nieuwe bestuursleden gekozen door de leden: Jacco Biemond en Kees van de Lagemaat (Decowraps).

Na afloop van de vergadering kon er nog even informeel nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij danken gastheer Decowraps voor de gastvrijheid.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.