Groenland en Borgesius slaan handen ineen

donderdag 26 maart 2020


Groenland en Borgesius hebben de handen ineengeslagen en 250 prachtige bossen bloemen met 50 tulpen en 20 rozen van Nederlandse telers geruild tegen 250 tassen met verschillende lekkere verse broodjes. Beide bedrijven zijn tegenover elkaar gevestigd op Greenpark Aalsmeer.

Voor alle bedrijven is het een uitdagende tijd en het is juist nu van groot belang om elkaar te steunen. Zo is de druk enorm op de leveranciers van de supermarkten. Dit geldt ook voor Borgesius die alle Albert Heijn supermarkten in de regio dagelijks voorziet van vers brood.

Daarnaast staat de sierteelt onder enorme druk en dat geldt ook voor de aan de overkant van Borgesius gevestigde sierteeltbedrijven Greenpackers, Bloominess, Bouquetnet en Celieplant. De bloemen zijn bestemd voor de medewerkers van Borgesius die nu alle zeilen bij moeten zetten. De broodtassen gaan naar de medewerkers van de Groenland bedrijven; Greenpackers, Bloominess, Bouquetnet en Celieplant, als dank voor hun flexibiliteit, maar ook naar de vrachtwagenchauffeurs die komen laden en lossen. Zij kunnen door de sluiting van o.a. van wegrestaurants en eetcafés nergens meer terecht. Zij zijn verrast met een tas lekker vers brood.

Op de foto v.l.n.r.: Sven Offers en Henk Schiphorst - Borgesius, John Celie - Groenland en Peter Janmaat - Bouquetnet.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.