Hardeman Bouwbedrijf gestart met de realisatie van bedrijfshal

dinsdag 16 juni 2020


Woensdag 10 juni is Hardeman Bouwbedrijf uit Lunteren gestart met de realisatie van een bedrijfshal met kantoor aan de Thailandlaan 9. “Het pand komt pal naast de N201, een perfecte zichtlocatie, aldus Dick van der Harst, directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V. “We zijn blij zijn dat er ondanks het coronatijdperk weer een logistiek pand verrijst op Green Park Aalsmeer. Bovendien krijgt dit gebouw een mooi glazen kantoor, geen standaard distributiecentrum dus.”

Het plan heeft een totaaloppervlakte van 4.100m². Onder het kantoor en een gedeelte van de hal komt een (parkeer-)kelder van 880m². Hardeman is inmiddels begonnen met het grondwerk en het bouwgereed maken van het perceel voor de funderingspalen en damwanden. De bouwplaats wordt voorzien van bouwhekken, bebording en een veilige in-/uitrit aan de Thailandlaan. Bij de bouwplaats geldt een snelheidsbeperking van 30km/u.

In eerste instantie zullen alleen de kelder en fundering worden aangelegd, in een later stadium volgt de bovenbouw. Naar verwachting wordt het bedrijfspand medio 2021 opgeleverd. Voor vragen tijdens het bouwtraject kunt u contact opnemen met Bouwbedrijf Hardeman, via tel 0318 - 200019 of per e-mail: j.vanravenhorst@hardemanbouwbedrijf.nl.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.