Terugkoppeling haalbaarheidsonderzoek collectief vervoer

dinsdag 20 februari 2024

Omdat de huidige openbaar vervoerverbinding nog niet toereikend is, heeft het bestuur van de vereniging zich ingezet voor een (tijdelijk) alternatief. 

Geen animo
Op verzoek van de leden heeft het bestuur met Quickparking de mogelijkheden onderzocht om hun shuttledienst ook beschikbaar te stellen aan medewerkers van de gevestigde bedrijven op Bedrijvenpark Green Park Aalsmeer. Helaas bleek hier weinig tot geen animo voor bij de leden. Besloten is een uitbreiding van de openbaar vervoerverbinding verder af te wachten.

Na oplevering rotonde meer bushaltes

In 2024 staan er een tweetal haltes op de planning, namelijk langs de Middenweg nabij de N201 en langs de Middenweg nabij de Machineweg.
Gemeente Aalsmeer en Gemeente Amstelveen zien ook graag een haltepaar aangelegd worden langs de Legmeerdijk, ter hoogte van de rotonde met de Japanlaan.

Zodra er zicht is op en/of wanneer de haltes daadwerkelijk gerealiseerd en toegevoegd worden aan de dienstverlenging, zal de vereniging bij voldoende animo deelfietsen gaan inzetten. Om de last mile van de bushalte naar eindbestemming zo soepel mogelijk te laten verlopen.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.