Vanaf 15 september werkzaamheden aan de N201

woensdag 08 september 2021

Vanaf woensdag 15 september worden in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uitgevoerd aan de N201 (Amstelveen) tussen de N231 (Legmeerdijk) en N521 (Zijdelweg). Dinsdag 5 oktober zullen de werkzaamheden afgerond zijn.


Wat gaat er gebeuren?
Uit een inspectie is gebleken dat het wegdek van de N201 aan vervanging toe is. Dat betekent dat ze een deel van het asfalt verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen. De bovenste laag wordt uitgevoerd met geluidsreducerend asfalt.
Voor een korte doorlooptijd van de werkzaamheden sluiten zij één rijbaan in zijn geheel af (werkvak). De naastgelegen rijbaan wordt geschikt gemaakt voor tweerichtingsverkeer. Na één week draaien ze de verkeerssituatie om. Hierdoor zijn er geen grootschalige omleidingen benodigd voor het doorgaande verkeer. De werkzaamheden worden in vier aanééngesloten periodes uitgevoerd (fases), waarbij in de weekenden en ’s nachts voorbereidingen plaatsvinden.

FASE 1:
We beginnen op woensdag 15 september met voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van twee tijdelijke doorsteken. Deze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 17 september, en wij werken dan van 21:00 tot 05:00 uur.

FASE 2:
In de nacht van zondag 19 september worden de verkeersmaatregelen geplaatst om maandag 20 september te beginnen aan fase 2, het asfalteren van het zuidelijke deel van de N201. Onze werktijden voor het asfalteren zijn van 07:00 tot 16:00 uur. Wij verwachten vrijdag 24 september klaar te zijn met het zuidelijke deel van de N201.

FASE 3:
In de nacht van zondag 26 september worden de verkeersmaatregelen geplaatst om maandag 27 september te beginnen aan fase 3, het asfalteren van het noordelijke deel van de N201. Onze werktijden voor het asfalteren zijn van 07:00 tot 16:00 uur. Wij verwachten vrijdag 1 oktober klaar te zijn met het noordelijke deel van de N201.

FASE 4:
Maandag 4 oktober
na 21:00 uur worden de verkeersmaatregelen verwijderd van de N201. Dinsdag 5 oktober zijn onze werkzaamheden volledig afgerond. 

Wat betekent dit voor u?
Tijdens de werkzaamheden aan de N201 is uw bedrijf mogelijk minder goed bereikbaar. Om de werkzaamheden aan de N201 uit te voeren wordt er voor het bestemmingsverkeer een alternatieve route aangeboden. Op de volgende afbeelding ziet u de fasering met omleiding afgebeeld.

Bereikbaarheid
Zoals hierboven beschreven is sluiten we per fase één rijbaan af. Tijdens de fases is het niet mogelijk om verkeer veilig in- of uit te laten voegen. Tijdens de werkzaamheden wordt in fase 2 de afrit van de N521 afgesloten en in fase 3 wordt de oprit van de N201 afgesloten. Bestemmingsverkeer wordt in beide situaties via de N196 omgeleid. In onderstaande afbeeldingen zijn fase 2 en fase 3 weergegeven:

Meer informatie
Indien u over deze informatie vragen heeft, neem dan contact op met het servicepunt van de provincie Noord-Holland op het telefoonnummer 0800-0200600 of het mailadres servicepunt@noord-holland.nl.

>> Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.