Voortgang nieuwbouw migrantenlogies

dinsdag 31 maart 2020


Hercuton heeft opdracht gekregen om in Aalsmeer de Flower Tower te realiseren. De Flower Tower biedt geen onderdak aan bloemen, maar tijdelijke huisvesting aan de medewerkers die deze dagelijks verwerken en wordt gerealiseerd tussen de bedrijfspanden van Celieplant / Bouquetnet en Bloominess, waar veel van de arbeidskrachten werkzaam zijn. 

66 Appartementen

Het wooncomplex biedt ruimte aan 66 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 46 tot 66 m². Daarnaast komt er in het gebouw een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte.

De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.913 m² en 380 m² aan galerijen. Het ontwerp is uitgevoerd in de kleur antraciet in combinatie met glad, wit gecoat beton. De gevel wordt uitgevoerd in uitgewassen natuursteengranulaat met witte kozijnen.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Green Park Aalsmeer

Vereniging Parkmanagement Green Park is gelegen in Aalsmeer. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.